Bandleden

Met z'n tweeën en toch klinken als een volledige band/orkest ? Patrick en Peter klinken samen als een huis. Door hun jarenlange ervaring, het feiloos op elkaar ingespeeld zijn en door gebruik van de modernste techniek. En dat alles toch op een compacte ruimte, met een geluid dat zonder problemen ook qua volume kan worden aangepast op uw wensen.

Introducing :

Peter

leadzang, gitaar

Peter, de leadzanger en gitarist van de band speelt sinds zijn jeugd in bandjes en maakte jingles voor de lokale radio en televisiestations. In 1996 heeft hij samen met Patrick de Rivermen Band opgericht. Peter neemt ook het management van de band voor zijn rekening en treedt op verzoek ook als solo zanger/gitarist op.

Patrick

backing vocals, toetsen, techniek

Patrick was er op muzikaal gebied al vroeg bij. Al vanaf zijn vierde levensjaar zat hij achter de piano. Via zeven jaar pianoles, solo optredens en diverse bandjes is hij terecht gekomen bij de Rivermen Band, waar hij naast de toetsen ook  achtergrondzang en de techniek voor zijn rekening neemt In 2006 heeft hij in de Stu Stu Studio van Henk Temming, bekend van "Het Goede Doel" de producerscursus gevolgd. Naast zijn activiteiten met de Rivermen Band treedt Patrick ook solo op als pianist, ook schrijft hij eigen nummers, een veelzijdig muzikant dus.

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now