1/2

Voor optredens tot 100 man in kleinere zalen is onze nieuwe PA set van 2 x 300 Watt beschikbaar, wat vaak ruim voldoende is. Indien het dak eraf moet beschikt de Rivermen Band over een HK Elias set van 1250 Watt, geschikt voor grote zalen tot 500 man.

Omdat wij een compacte 2-persoons band zijn vragen we niet veel ruimte en zijn we makkelijk in te passen, ook qua volume. Deze compacte samenstelling betekent echter niet dat ingeboet wordt op de geluidskwaliteit.

De Rivermen Band zet een compleet , vol geluid neer om u op een zo goed mogelijke manier de muziek te brengen. Hiervoor wordt professionele apparatuur gebruikt: Patrick bespeelt naast zijn Korg Workstation, dat eigenlijk al een complete band is, ook nog twee synthesizers voor de warme volle geluiden, een sampler voor de swingende beats, en een Korg Kaoss-pad voor de geluidseffecten. Peter brengt twee gitaren mee alsmede een effectprocessor voor de juiste gitaarsound bij het juiste nummer.

Peter neemt de leadzang voor zijn rekening, Patrick vult de tweede stem in. Op verzoek kunnen een aantal compacte licht-effecten meegebracht worden. Deze werken sfeerverhogend maar zijn niet TE aanwezig, omdat dit vaak hinderlijk kan zijn. Tevens nemen we een cd/mp3 speler mee, een IPOD en draadloze microfoons zodat de gasten, mocht het nodig zijn, deze kunnen gebruiken.

 

Boekt u de Rivermen Band, dan boekt u kwaliteit, ervaring en veelzijdigheid. De prijs waarvoor de Rivermen Band kan worden geboekt is afhankelijk van uw verzoek, tijdsduur en plaats van het optreden.

 

Referenties: Vogelpark Avifauna, Van der valk Hotels, NH Hotels, Center Parcs, Jacks Casino Sassenheim, Jaarbeurs Utrecht, RAI Amsterdam, TNT Post, Oldtimerdag Alphen aan den Rijn, Ondernemersvereniging Zandvoort en vele anderen.

Informatie

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now